De Klussenier Jan Hartendorf

De Klussenier Jan Hartendorf
De Klussenier Jan Hartendorf

Nonnendaalsedwarsstraat 4
6542 XB Nijmegen

Dien uw aanvraag in »

024 377 73 61
06 4831 9516
j.hartendorf@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 52156974

  Ook nu sta ik voor u klaar. Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. Neem gerust contact met mij op.

Mijn werk

Even voorstellen

Mijn naam is Jan Hartendorf en samen met mijn vrouw Maaike en onze 2 dochters woon ik in Nijmegen. Voor deze omgeving ben ik als Klussenier beschikbaar voor alle klussen en verbouwingen in en om het huis.

Ik ben geboren en getogen in Nijmegen en nagenoeg mijn hele familie woont nog steeds in deze stad. Na mijn opleiding LTS elektrotechniek ben ik gaan werken voor verschillende bouw- en installatiebedrijven. Een groot gedeelte van mijn werkervaring heb ik bij 3 werkgevers opgedaan waarvan ik bij één werkgever zelfs 24 jaar werkzaam ben geweest. Ik heb in loondienst veel voor particulieren klanten gewerkt. Hierdoor weet ik dat overleggen met de klant, duidelijkheid en betrouwbaarheid erg belangrijk zijn voor de klant. In mijn vrije tijd nam ik regelmatig klussen aan van vrienden en bekenden. Dit heeft mij nog veelzijdiger gemaakt waardoor ik nu inzetbaar ben voor veel verschillende werkzaamheden.

Eén van mijn specialiteiten is installatiewerk. Maar u kunt ook prima bij mij terecht voor een compleet nieuwe badkamer, elektrawerk, het plaatsen van een keuken, levering en vervanging van keukenapparatuur, of voor het plaatsen van een dakraam of dakkapel. Ook voor renovatie en onderhoud aan uw huis kunt u mij inschakelen. Wanneer u een verbouwing gepland heeft, adviseer ik u graag over de mogelijkheden. Door het netwerk van meer dan 200 Klusseniers is het ook mogelijk een complete verbouwing bij mij neer te leggen. Waar nodig schakel ik de hulp in van mijn collega Klusseniers. Ik blijf wel het aanspreekpunt en verantwoordelijk voor een professionele oplevering. Daarnaast ontvangt u op geleverde werkzaamheden 12 maanden garantie.

Heeft u een verbouwing gepland, of een reparatie die uitgevoerd moet worden? Via bovenstaande gegevens kunt u contact met mij opnemen. Ook kunt u direct een klus indienen, ik zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. U ontvangt van mij vooraf een vrijblijvende offerte, ik reken geen voorrijkosten en u ontvangt 12 maanden garantie op door mij geleverde werkzaamheden.

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Certificeringen

Uw specialist in Nijmegen voor:

  • Door VELUX erkend als expert voor levering en plaatsing van o.a daglichtssystemen en dakvensters.
  • Bij SIGMA Coatings basistraining gevolgd in toepassing van professionele schilderproducten.
  • Als gecertificeerd Isover Isolatie Specialist verzorgt hij advies, levering en plaatsing van isolatieproducten.
  • Door Mawipex gecertificeerd voor advisering, levering en toepassing van EPDM koude dakbedekking.
  • Op de Knauf Akadamie opgeleid voor advisering en toepassing van Knauf gipsgebonden pleisters.

Specialisaties

  • Aanbouw plaatsen
  • Badkamer verbouwen of installeren
  • Elektrawerk
  • Keuken renoveren of installeren
  • Dakraam plaatsen

Beoordelingen van klanten

Het was een klus die collega's niet wilden aanpakken (te klein), maar Jan heeft een plek gevonden in zijn drukke schema om dit voor ons te doen. Daar waren we blij mee. Onze muren zijn niet recht en de douchewand die geplaatst moest worden wel, dus het was best een puzzel. Jan heeft zijn best gedaan om de wand zo netjes mogelijk te plaatsen en dat is redelijk goed gelukt. Wij zijn er uiteindelijk tevreden over en we hebben het gevoel dat we niet veel betaald hebben.Ingeborg uit Nijmegen
Vriendelijk, vakbekwaam en hardwerkend. uit Malden
primaRoeland uit Nijmegen
goed en vakkundig; kwam meteen terug toen het niet in één keer verholpen was uit Nijmegen
prettigW.J. uit Nijmegen
Beleefd, correct, netjes en vakbekwaam. Voor de toekomst zeker weer te vragen uit Oosterhout
Goede ervaring.Geer uit Nijmegen
kordaat,vriendelijk,vakbekwaam,prettig. uit Malden
Snelle reactie op mijn aanvraag en op de afgesproken tijd was hij er ook.de offerte was er ook op tijd en de werkzaamheden werden vakkundig uitgevoerd. Ben zeer tevreden over deze klussenier en misschie in de toekomst zal ik hem zeker weer benaderen voor een klus of zo. uit Nijmegen

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...